Gledaj Film Mayday (2021) u HD formatu potpuno besplatno sa prevodom online

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Mayday filmovi sa prevodom (2021) u HD formatu! Gledaj Mayday filmove online potpuno besplatno!Strani i filmovi sa prevodom hrvatski i serije.

Gledajte mogu gledati Mayday filmove hrvatski?
Kliknite ovdje : https://bit.ly/2YxlCfv

Gledajte Mayday Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!

 

Mayday (2021) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Mayday , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film Mayday?
Prevedeno s engleskog jezika-Mayday je američki akcijski dramski film iz 2021. godine, čiji je redatelj i redateljica Karen Cinorre. U njemu glume Grace Van Patten, Mia Goth, Juliette Lewis, Soko i Havana Rose Liu. Svjetsku premijeru imao je na filmskom festivalu u Sundanceu 2021. 31. siječnja 2021. godine.

 

Kada je pušten Mayday?
Mayday is a 2021 American action drama film, written and directed by Karen Cinorre, in her directorial debut. It stars Grace Van Patten, Mia Goth, Juliette Lewis, Soko and Havana Rose Liu.

It had its world premiere at the 2021 Sundance Film Festival on January 31, 2021.

 

Pročitajte zaplet iz filma Mayday        
Ana, a former hotel worker, leaves her old life behind to join a group of girls living in a submarine. During her stay, Ana gains great instincts during the war. She starts to enjoy her free new life but soon discovers the truth behind the women: they send radio transmissions to war soldiers to lure them to their deaths and also kill other men to prove that women are not to be messed with. Disgusted, she realizes she is not a killer, and with the help of some soldiers she joins, she turns against the other women.

 


Gledajte Mayday (2021) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Mayday (2021 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2021 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Mayday (2021 ) HDRip
Mayday (2021 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Mayday (2021 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Mayday (2021 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Mayday  filmovi sa prevodom online
Mayday  filmovi sa prevodom 2021 
Mayday  filmovi sa prevodom na hrvatski
Mayday  filmovi sa prevodom besplatni
Mayday  filmovi sa prevodom hd
Mayday  filmovi sa prevodom netflix

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments